Wszystko zależy jakie ciasto przygotujesz i jak je wypieczesz czy będą suchsze i sztywne czy luźniejsze. Myślę, że jak masz dzieciaki to gofrownica jest potrzebna, aby robić własne gofry i nie przepłacać na mieście. A w domu mając różne owoce, dżemy czy bitą śmietan można naprawdę poszaleć.
Offline
Ja polecam opiekacz i gofrownica w jednym zajmuje mało miejsca i ma możliwość przygotowania i gofrów i grzanek i zapiec tortillę. Jeżeli już zakup to dobrej klasy gofrownica,w słabej nigdy Ci się gofry nie udadzą.Beda kluchowate ,niezależnie od ciasta.Musi mieć z 1000 W
Offline
My robimy sami gofry i chleb. Samemu wychodzi taniej i smaczniej. Wypiekacze do chleba to świetna sprawa, dokładnie wymiesza i rozpoczyna pieczenie jak ciasto już wyrośnie i nie trzeba pilnować tego procesu.
Offline